Handle vårt utvalg av trendy bikinisett for kvinner

 Den beste måten å starte en dag på er med en god natts søvn, og selv om det kan virke trivielt i begynnelsen, kan ditt valg av natttøy utgjøre en stor forskjell for måten du sover på. Riktig valg av nattkjole, pyjamas eller annet nattøy er viktigere enn du tror.

 

Tenk først på hovedformålet med natttøyet ditt. Dette vil variere fra dag til dag. Noen ganger er du bare ute etter komfort mens du sover, noen ganger er du ute etter varme, noen ganger litt fantasi eller glamour, og noen ganger blir natttøyet ditt valgt for dets sexappeal.

 

Mens de fleste tenker på natttøy som noe for å holde dem varme i sengen, lider mange kvinner, ofte rundt 50 år eller så, av overoppheting, spesielt om natten. For dem må natttøy være kult og for å redusere nattesvetten lider mange kvinner i den alderen av. Mens design av nattkjolen er viktig, er den viktigste faktoren for temperaturkontroll stoff. Kunstige fibre, selv om de muligens er lettere å vaske og ta vare på, fanger kroppsvarmen og lar ikke kroppen puste. Nattkjoler laget av naturlige fibre, som bomull eller silke, er langt mer komfortable.

 

Der temperaturene er kalde, endres valget av natttøy ofte fra nattkjole til pyjamas, i begge tilfeller bør valget innebære et design med ermer. Selv i kalde temperaturer er naturlige fibre som silke og bomull mer behagelige enn moderne, kunstige fibre som ser ut til å fange svette, men ermedesign kommer til sin rett. Hvis du sover alene, kan det være lurt å ha natttøyet ditt laget av tykkere stoff, designet for å fange din egen kroppsvarme.

 

Komfort er veldig viktig i nattøy og blir ofte ødelagt av stropper. Remmer som er for korte, for lange, stropper som graver seg inn, stropper som faller ned, eller enda verre, stropper som faller av. Hvis ditt valgte nattøy har stropper, sjekk konstruksjonen før du kjøper, overraskende mange stropper begynner å falle av når plagget fortsatt er i butikkene. Ideelt sett vil stropper være godt festet og justerbare på en eller annen måte, eller best av alt vil de krysse bak, en designfunksjon som sikrer at de ikke kan falle ned.

For et glamorøst valg, velg en nattkjole som er designet for å se ut som en kveldskjole i full lengde. Silke eller sateng ved siden av huden skaper en veldig overdådig følelse i tillegg til å være generelt mer pustende og komfortabel. Hvis du, som de fleste kvinner, er pæreformet og har hofter større enn bysten, kan du få problemer med å finne en nattkjole som sitter riktig. Standardstørrelser tillater to tommers forskjell i størrelse mellom hofter og byste, men mange kvinner, spesielt etter at de har fått barn, finner at forskjellen er større. Resultatet er at de tilpassede bystene på de mer glamorøse nattkjolene ofte er for store, eller hvis bysten har riktig størrelse, er resten av nattkjolen for liten. I dette tilfellet for å få den fulle glamorøse effekten, laget etter mål er nattkjoler svaret.

 

Stoffmessig er det mest glamorøse valget vanligvis sateng, som føles godt mot huden, men pass deg nok en gang for kunstig sateng, silke kan være et bedre valg. Den reflekterende overflaten av sateng kan få deg til å se større ut enn du faktisk er, så hvis det er en bekymring, den lavere refleksjonsevnen til silke, eller bruken av en sateng med crepe-rygg, med krepesiden ut, med slankheten til satenget mot huden , kan være et utmerket og sensuelt valg.

 

Noen luksusmerker legger til perler eller blonder med perler til overdelen av nattkjolene og undertøyet. Tenk nøye gjennom dette før du kjøper. Det ser fantastisk ut og vil få deg til å føle deg bra, men hvis du har tenkt å bruke plagget i intime situasjoner, vil det være behagelig? Den samme kommentaren kan gis om de billigere, skrapete lissene. Nylonblonde kan se attraktive ut, men er ofte stive og skrapete mot huden. Igjen, ikke ideelt for de amorøse situasjoner.

Visit here:- bikini merker

Comments

Popular posts from this blog

Hvordan velge en nattkjole til deg selv

Delicious Ramen Dishes for Every Taste and Budget